Pasta pieczarkowa

Sposób przyrządzenia

Składniki

  • 6 białek jaj ugotowanych na twardo
  • 4 małe pieczarki
  • 1 łyżka posiekanej natki pietruszki
  • 1 łyżeczka posiekanej cebuli
  • 2 łyżki chudego mleka
  • 1 łyżeczka niskotłuszczowego majonezu
  • Sól
  • Pieprz

Gotowe w

0 godz: 30 min

Stopień trudności

1/10

4

Ilość porcji

Informacje odżywcze:

kalorie33
tłuszcz5 g

Sposób przygotowania

1. Pieczarki umyć, osuszyć, zetrzeć na tarce do jarzyn lub drobno posiekać, poddusić krótko na patelni razem z cebulą, wystudzić.
2. Białka posiekać, utrzeć z mlekiem, majonezem i zieleniną.
3. Dodać pieczarki, przyprawić solą i pieprzem, wymieszać.

Może zainteresują Cię te przepisy

Przepis dodany przez

admin

admin

Napisz komentarz: